Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Τ. Ταστάνης: Να προχωρήσουμε με εταιρείες σαν την ΕΛΒΟ - αποτελέσματα το επόμενο διάστημα με ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ [ΗΧΗΤΙΚΟ]



Στην ενίσχυση του στόλου των λεωφορείων, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να προχωρήσουμε με εταιρείες όπως η ΕΛΒΟ, το επόμενο διάστημα αναμένονται αποτελέσματα, προέβλεψε ο διοικητής του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης μιλώντας Στο Κόκκινο και το Στάθη Σχινά.


Ο στόλος οχημάτων του ΟΑΣΑ, είπε ο κ. Ταστάνης, είναι «μεγάλο ζήτημα ... έχουμε να πάρουμε καινούργια λεωφορεία, από το 2004, επί 13 χρόνια. Ο στόλος έχει "γεράσει", έπρεπε να έχουμε γύρω στα 2.000 λεωφορεία στους δρόμους της Αθήνας και με πολύ δυσκολία βγαίνουν 1.100-1.200. Καταλαβαίνουμε την αγανάκτηση του κοινού, παλεύουμε να το αντιμετωπίσουμε».

Στην κατεύθυνση αυτή, όπως θύμισε, έχουν γίνει ήδη βήματα, καθώς από την Περιφέρεια Αττικής έχουν εξασφαλιστεί από τα Ολοκληρωμένα Προγράμματα 30 εκατ. ευρώ και «προχωράμε σε αγορά νέων, αντιρυπαντικής τεχνολογίας, σύγχρονων λεωφορείων».

«Πιστεύουμε ότι με βιομηχανίες ελληνικές που μπορούν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να συμμετέχουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση, πρέπει να προχωρήσουμε με εταιρείες όπως η ΕΛΒΟ, να βρουν δουλειά οι Έλληνες πολίτες ... πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε αποτελέσματα και για τον ΟΑΣΑ και για τον ΟΑΣΘ», όπως εκτίμησε ο ίδιος.

Εξάλλου, ο κ. Ταστάνης προανήγγειλε την επιβολή μειωμένου κομίστρου τις πρωινές ώρες.




ΠΗΓΗ