Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Επιστολή Συνδικάτου προς Υπ. Μεταφορών, ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, σε Πολιτικά Κόμματα και ΜΜΕ



Επιστολή προς το Υπ. Μεταφορών, ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, σε Πολιτικά Κόμματα και στα ΜΜΕ έστειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ όπου ενημερώνει ότι η κατάσταση στις Συγκοινωνίες έχει φτάσει στο απροχώρητο. 


Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι πολλές φορές έχει επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκοινωνία εις βάρος του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων.

Οι προσπάθειες συνεργασίας με την Διοίκηση ώστε να βρεθεί από κοινού λύση ήταν μάταιες καθώς οι υπεύθυνοι μοιάζει να μην έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με αυτά, θέτοντας εις γνώση τους, όλους τους επιβάτες σε ταλαιπωρία και πολύωρες αναμονές στις στάσεις.

Λόγω των μειωμένων λεωφορείων στην κίνηση ακόμη και στο πρόγραμμα ( Θερινό 2 ) υπάρχουν διαπληκτισμοί και φραστικά επεισόδια μεταξύ αγανακτισμένων επιβατών και οδηγών καθώς το επιβατικό κοινό δεν εξυπηρετείται και εκδηλώνει το θυμό του στον οδηγό.

Υπάρχουν οδηγοί που μένουν άπραγοι έως ότου λήξει το ωράριό τους καθώς δεν υπάρχουν λεωφορεία να οδηγήσουν, η παραδοχή της έλλειψης ανταλλακτικών από πλευράς υπευθύνων επιβεβαιώνει το πρόβλημα μα δεν το λύνει.

Η συνεχόμενη << παράλειψη >> και αδιαφορία από τους υπευθύνους δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή σεβόμενοι το επιβατικό κοινό ...

Είμαστε υποχρεωμένοι μετά τις τόσες προειδοποιήσεις και προσπάθειες μας και με την κάκιστη οριακή κατάσταση της συγκοινωνίας που οδεύει από το κακό στο χειρότερο, σε βάρος των επιβατών αλλά και των εργαζομένων να σας ενημερώσουμε ότι εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια συνεργασίας για την εύρεση λύσεων με τους αρμοδίους ... συνεχίζουμε αναλαμβάνοντας εμείς δράση και πρωτοβουλίες μην αφήνοντας περιθώρια σε κανέναν να χρονοτριβεί εις βάρος μας, 

γιατί η Δημόσια Συγκοινωνία ανήκει σε όλους μας !!!

Διαβάστε αναλυτικότερα το παρακάτω έγγραφο :