Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Χωρίς λεωφορείο έμεινε η λεωφ. γραμμή 608 σήμερα το πρωί λόγω παράνομα παρκαρισμένων



Για περίπου μία ώρα χωρίς λεωφορείο έμεινε σήμερα το πρωί η λεωφορειακή γραμμή 608 με κατεύθυνση από Ζωγράφου προς Γαλάτσι λόγω παράνομα παρκαρισμένων επί της οδού Λ.ΣΤΡ/ΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ


Δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σημείο ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν πάνω στους πλαστικούς οριοδείκτες με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν την διέλευση των λεωφορείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και τρις μήνες περίπου, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ έχει ενημερώσει με έγγραφό του ΟΑΣΑ και ΟΣΥ για επανατοποθέτηση των κατεστραμμένων πλαστικών οριοδεικτών και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει το παραμικρό. 

Σήμερα το πρωί το πρώτο δρομολόγιο των 5:00 ξεκινώντας από το τέρμα κλείστηκε με αποτέλεσμα άλλα δυο λεωφορεία της γραμμής 608 αλλά και της λεωφ. γραμμής 230 να μείνουν στο σημείο μέχρι να έρθουν γερανοί της τροχαίας και του ΟΑΣΑ.

Τέσσερα παράνομα παρκαρισμένα είχαν κλείσει τον δρόμο, τα δύο τα πήραν οι γερανοί και τα άλλα δύο οι ιδιοκτήτες τους, τα λεωφορεία απεγκλωβίστηκαν στις 5:45 με αποτέλεσμα το επιβατικό κοινό να περιμένει για 45 λεπτά στις στάσεις και να μην μπορεί να πάει στην δουλειά του.

Όλα αυτά φυσικά έχουν επιβάρυνση και στους οδηγούς, καθώς οι επιβάτες μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί να επιτίθεται σε αυτούς.

Όπως είναι φυσικό δρομολόγια και από Γαλάτσι προς Ζωγράφου χάθηκαν, καθώς ο χρόνος με την καθυστέρηση των 45 λεπτών δεν επαρκεί για να βρίσκονται τα εγκλωβισμένα λεωφορεία την θέση τους.

Όλα αυτά για κάποιους ασυνείδητους που παρκάρουν όπου γουστάρουν αρκεί να κάνουν την δουλειά τους !!!