Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΟΑΣΑ : Άλλα λένε τα χαρτιά άλλα γίνονται στην πράξη, καταργήθηκε στάση και μπήκε 100m από την προηγούμενη



Σε λιγότερο από 100m απόσταση από την προηγούμενη στάση, τοποθετήθηκε η στάση << ΓΙΟΥΡΓΑ >> στη Λ. Καραμανλή στην Αρτέμιδα, όταν η απόφαση του ΟΑΣΑ μετά από αυτοψία αναφέρει ότι είναι 255m.


Η στάση << ΓΙΟΥΡΓΑ >> σύμφωνα με την απόφαση του ΟΑΣΑ μεταφέρθηκε μετά από αίτημα του Δήμου Σπατών - Αρτέμιδος και μετά από αυτοψία του ΟΑΣΑ για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού θα συμφωνήσουμε, αλλά για την καλύτερη εξυπηρέτηση ούτε λόγος να γίνεται ! Το επιβατικό κοινό όχι μόνο δεν εξυπηρετείται από την μεταφορά της στάσης αλλά απορεί για την κοντινή απόσταση με την προηγούμενη και φυσικά ενώ πατάει στάση δεν κατεβαίνει και κανείς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να το κοιτάξουν εκεί στον ΟΑΣΑ διότι κάτι λάθος γίνεται ! Είτε η ΟΣΥ δεν έκανε σωστά την δουλειά της είτε ο ΟΑΣΑ την αυτοψία.

Το ίδιο μπέρδεμα έγινε και σε άλλες γραμμές όπως το 154  και τελευταία με το 314  όπου δεν υλοποιήθηκαν οι αποφάσεις.


Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες εκεί που έχει τοποθετηθεί η στάση << ΓΙΟΥΡΓΑ >> δεν υπάρχει καμία συμβολή της οδού Αιγίνης στα 15m όπως αναγράφεται στην απόφαση.

Η απόσταση είναι τόσο μικρή που θα μπορούσαν να συγχωνευτούν οι δύο στάσεις μεταφέροντας την στάση της << ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ >> μερικά μέτρα πιο κάτω ή ακόμη και στο σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η στάση << ΓΙΟΥΡΓΑ >> με απόσταση από την προηγούμενη << ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ >> περίπου 350m, καθώς η απόσταση από την στάση << ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ >> με την στάση << ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ >> είναι περίπου στα 250m

Σε πάρα πολλά σημεία υπάρχουν κοντινές στάσεις στις οποίες καθημερινά οι οδηγοί ενημερώνουν αλλά δυστυχώς οι διαδικασίες είτε χρονίζουν είτε δεν λαμβάνονται καν υπόψιν.

Οι εικόνες αυτές αμαυρώνουν την εικόνα της εταιρίας και εμείς θα προσπαθήσουμε να τις αναδείξουμε ( καθώς ποτέ δεν μας έλαβαν σοβαρά υπόψιν ) μήπως κάποια στιγμή λειτουργήσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ώστε να βρούμε λύσεις με τα προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία ταλαιπωρούν οδηγούς και επιβάτες, είναι τόσο απλά και δεν κοστίζουν.

Εδώ να σημειώσουμε ότι συνάδελφος τον Νοέμβριο του 2014 είχε προτείνει να δημιουργηθεί ένα e-mail ώστε εθελοντικά όποιος οδηγός θέλει να στέλνει άμεσα φωτογραφικό υλικό το οποίο έχει σχέση με κατεστραμμένες στάσεις, επικινδυνότητα σε στάσεις, στάσεις χωρίς σωστή πρόσβαση για τους επιβάτες κτλ. ενώ έλαβε αρνητική απάντηση από τον τότε Διευθυντή συγκοινωνιακού έργου της ΟΣΥ ότι δεν προβλέπεται και θα πρέπει να ακολουθείται η ιεραρχική διαδικασία ενημέρωσης, με λίγα λόγια γράψε και θα το δούμε  ...


Δείτε την απόφαση της στάσης << ΓΙΟΥΡΓΑ >>

citybusdrivers