Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες στην λεωφορειακή γραμμή 227 [ ΕΙΚΟΝΕΣ ]




Τρεις τραυματίες ήταν η κατάληξη σφοδρής σύγκρουσης Ι.Χ επιβατικού αυτοκινήτου με λεωφορείο της Ο.ΣΥ που εκτελούσε δρομολόγιο της Λ/Γ 227 Αγ. Αρτέμιος - Άνω Πετράλωνα.


Το λεωφορείο βρίσκονταν σταματημένο στο φανάρι της λεωφόρου Πειραιώς για να κατευθυνθεί αριστερά προς Θησείο επι της οδού Ηρακλειδών, όταν το λευκό Citroen saxo αφρενάριστο προσέκρουσε πάνω του προκαλώντας τον τραυματισμό του οδηγού του όπως και σε δυο επιβάτισσες του λεωφορείου.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ, η τροχαία, και η τηλεματική της ΟΣΥ. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό.

Για μια ακόμη φορά η ΔΠΣΕ* της Ο.ΣΥ δεν βρέθηκε στον τόπο του σοβαρού ατυχήματος ως οφείλει και άφησε τον οδηγό να τα «βγάλει πέρα μόνος του» παρά το σοκ που υπέστη.

Ότι βοήθεια είχε ήταν από τηλεφώνου με τον σταθμάρχη της γραμμής, και την παρουσία του συνδικάτου ΟΑΣΑ. 

Θα πρέπει η διοίκηση του Κυρίου Αναγνωστόπουλου να πάψει να χρησιμοποιεί τους Επόπτες συγκοινωνιακού έργου ως «σοφέρ» στα στελέχη (μικρά και μεγάλα) της ΟΣΥ, και να τους αφήσει να είναι δίπλα στον οδηγό και στα προβλήματα της καθημερινότητας για τα οποία δεν ενδιαφέρεται.

<< Το συμβάν έγινε σήμερα στις 17:00 το απόγευμα και στο σημείο του ατυχήματος παρευρέθηκε ο εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Παρέμβασης από το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ  >>

*Διεύθυνση Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου.