Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Με την όπισθεν έφυγε λεωφορείο του ΟΑΣΑ από το ΤΕΡΜΑ της Λ/Γ 154 στο Πανόραμα Βούλας



Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, το νέο ΤΕΡΜΑ της Λ/Γ 154 ήταν λάθος επιλογή ! Το είπαμε λόγω της εμπειρία μας ως οδηγοί, αφού γνωρίζουμε την οδηγική παιδεία των συμπολιτών μας αλλά και τους αρμόδιους φορείς πως λειτουργούν.

Παραλείψεις, λάθη και ανευθυνότητα εις βάρος πάντα των οδηγών και κυρίως επιβατών οι οποίοι φυσικά ξεσπούν στους οδηγούς.

Πριν λίγο κλείστηκε λεωφορείο λόγω παράνομων παρκαρισμένων στο ΤΕΡΜΑ της Λ/Γ 154 όπου με την βοήθεια πολιτών ο οδηγός αναγκάστηκε να κατέβει με την όπισθεν όλη την Ζακύνθου για να μην μείνει η γραμμή με ένα λεωφορείο !!!

Οι αρμόδιοι φορείς δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Σε δεύτερο δημοσίευμα αναδείξαμε, την προχειρότητα και την μη τήρηση των αποφάσεων, το ΤΕΡΜΑ της γραμμής δεν τοποθετήθηκε σωστά, δεν έγινε η διαμόρφωση του χώρου με διαγράμμιση και στέγαστρο όπως προέβλεπε η απόφαση και δεν μπήκαν πλαστικοί οριοδείκτες ...

Σήμερα από το πρωί λόγω της Εκκλησίας με εντολή σταθμάρχη τα λεωφορεία δεν ανέβαιναν στο νέο ΤΕΡΜΑ με αποτέλεσμα, επιβάτες να περιμένουν σε αυτό χωρίς καμία ενημέρωση, αγανακτισμένοι κατεβαίνοντας την οδό Ζακύνθου να βρίσκουν το διερχόμενο λεωφορείο όπου έκανε κυκλική διαδρομή (όπως παλαιότερα) να επιβιβάζονται σε αυτό όπου το βρούνε και αναγκαστικά οι οδηγοί να κάνουν εκτός στάσης επιβίβαση και να ακούνε τα παράπονά τους.

Το απόγευμα λόγω κηδείας έγινε το ίδιο ... τα παρκαρισμένα στο νέο ΤΕΡΜΑ από το πρωί δεν έχουν τελειωμό ..









Το λεωφορείο δεν μπορούσε να παρκάρει στο ΤΕΡΜΑ
και αναγκάστηκε να περιμένει σε άλλο σημείο




 citybusdrivers