Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Εθεάθη το λεωφορείο των αστέγων (video) !!!

Μετά από 3... βόλτες έβαλε χειρόφρενο! Κατάντια που εξοργίζει


Κρυμμένο πίσω από μουσαμάδες στο αμαξοστάσιο του Ρέντη παραμένει το λεωφορείο  «Φροντίδα Εν Κινήσει», το οποίο υποτίθεται ότι θα λειτουργούσε, με σκοπό την παροχή φροντίδας στους άστεγους της Αθήνας.

Το λεωφορείο ανακατασκευάστηκε και προγραμματίστηκε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες 1.250 αστέγων το μήνα. Θα τους παρείχε την δυνατότητα να κάνουν μπάνιο, να λαμβάνουν πρώτες βοήθειες, να εξετάζονται από γιατρούς, ενώ παράλληλα θα τους προσφέρονταν είδη προσωπικής υγιεινής και ρούχα.

Η πρώτη του βόλτα ήταν στην παρουσίαση του, που έγινε από την αναπληρώτρια υπουργό εργασίας στο Ζάππειο τον Ιούνιο. Η δεύτερη στην έκθεση Θεσσαλονίκης, ώστε να εκτεθεί και η τρίτη για να σταθμεύσει στο.... αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ.

Η ανακατασκευή του λεωφορείου έγινε από τεχνικούς της ΟΣΥ, η οποία έδωσε και 20.000 ευρώ από τα ταμεία της, ενώ το υπόλοιπο κόστος καλύφθηκε από  ιδιώτη. Στο πρόγραμμα της κοινωνικής δράσης συμμετείχε το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και την Μ.Κ.Ο. Praksis.


Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR




ΠΗΓΗ