Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Άνοιξαν οι πληρωμές για ΑΣΠΙΣ - COMMERCIAL !!!



Ενημερώνουμε όσους περιλαμβάνονται στον πίνακα δικαιούχων της Τράπεζας της Ελλάδος από συμβόλαια των ασφαλιστικών εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, να ετοιμάσουν τα εξής δικαιολογητικά προκειμένου να λάβουν προκαταβολή από την εκκαθάριση των εταιρειών έναντι των ποσών που τους οφείλονται:


• Υπεύθυνη δήλωση
• Φωτοτυπία ταυτότητας
• Φωτοτυπία λογαριασμού τραπέζης με τον αριθμό ΙΒΑΝ
και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι προκαταβολές θα είναι σε ποσοστό 10%-12% για τους κατόχους συμβολαίων Ασπίς και 60%-65% για τους κατόχους συμβολαίων Commercial Value.

Η διαφορά οφείλεται στο μέγεθος των περιουσιακών στοιχείων τα οποία διαθέτει η κάθε ασφαλιστική εταιρεία σε σχέση με τις υποχρεώσεις της.

Όσοι έχουν κάνει ανακοπή και η υπόθεσή τους εκκρεμεί δικαστικά δεν θα κάνουν ακόμα καμία ενέργεια μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή τους.

Όμως όσοι έχουν κάνει ανακοπή διότι τους αναγνωρίστηκε μικρότερο ποσό από αυτό που δικαιούνται, θα λάβουν προκαταβολή από το ποσό που αναγράφεται στον πίνακα και για το υπόλοιπο θα περιμένουν την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου.

Τα δικαιολογητικά μπορείτε να τα πάτε στα γραφεία της εταιρείας Βασ. Σοφίας 60 & Παπαδιαμαντοπούλου, Αθήνα 11528 (μετρό Μέγαρο) αλλά προτιμότερο είναι να τα στείλτε συστημένα ή με courier προκειμένου να αποφύγετε τον συνωστισμό.

Στον φάκελο θα γράψετε ως παραλήπτη

‘’Υπό εκκαθάριση ασφαλιστική εταιρεία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ή COMMERCIAL VALUE.



Bρείτε το συμβόλαιό σας
στην κατάσταση δικαιούχων
της Τράπεζας της Ελλάδος.


Oδηγίες
για την διανομή
των προκαταβολών στα συμβόλαια των δικαιούχων
           
ΠΗΓΗ :   www.insurance-eea.gr