Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ελέγχει η Ο.ΣΥ τους εργολάβους αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους ???



Σήμερα το πρωί συνάδελφος στην γραμμή Β2 μας ενημέρωσε ότι η τουαλέτα που χρησιμοποιούν οι οδηγοί στο Τέρμα δεν ήταν καθαρισμένη. Στο επόμενο δρομολόγιο είχε περάσει το συνεργείο καθαρισμού και η τουαλέτα είχε καθαριστεί !

 Όμως παρόλα αυτά δεν ήταν όλα εντάξει! 

Πατώντας το νερό διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ούτε σταγόνα, οπότε δύο πράγματα μπορούν να έχουν συμβεί ή ο υπάλληλος που καθάρισε δεν έβαλε νερό ή υπάρχει διαρροή !

Εκτός αυτού τα χαρτιά υγείας ήταν πεταμένα στο ειδικό κουτί που θα πρέπει να είναι κλειστό και επίσης άγνωστο είναι αν τα χαρτιά υγείας είναι αυτά που προβλέπονται ή θα πρέπει να είχε τοποθετηθεί το μεγάλο ρολό όσο και το μέγεθος του κουτιού !

Το ερώτημα είναι γίνεται έλεγχος από την Ο.ΣΥ εάν ο εργολάβος κάνει σωστά την δουλειά του ή ο καθένας που αναλαμβάνει ένα έργο από μία δημόσια υπηρεσία το εκμεταλλεύεται εις βάρος του δημοσίου παίρνοντας κανονικά τα χρήματά του για δουλειά που δεν έχει κάνει ?

Επίσης γίνεται προληπτικός έλεγχος από την Ο.ΣΥ καθώς η ίδια έχει κατασκευάσει τις συγκεκριμένες τουαλέτες ή θα πρέπει οι οδηγοί να ενημερώνουν ?


citybusdrivers