Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Ο.ΣΥ έως το τέλος του καλοκαιριού είπε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στην ΕΡΤ !!!

Έως το τέλος του καλοκαιριού θα έχει ολοκληρωθεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα λεωφορεία και τρόλεϊ και ως το τέλος του χρόνου στα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς, δήλωσε ο Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ  Χ. Σπίρτζης στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη στην ΕΡΤ. 


Το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα λειτουργεί με μπάρες και χωρίς ακυρωτικά μηχανήματα, ο στόχος επίσης είναι να αλλάξει και η τιμολόγηση του εισιτηρίου ώστε να μην πληρώνει ο επιβάτης για 2 - 3 στάσεις το ίδιο με αυτόν που μετακινείται από την βόρεια Αττική στην νότια.

Μίλησε επίσης για εξορθολογισμό, για τις ΣΣΕ που είχαν υπογραφεί οι οποίες δίνανε υπερβολικές υπερωρίες, παράδειγμα ότι στα λεωφορεία δίνονταν 4.300.000 τον χρόνο υπερωρίες ενώ οι πραγματικές υπερωρίες ήταν μόνο 300.000 ! Δηλαδή 4.000.000 πλασματικές υπερωρίες ...  

Ο Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε συνδικαλιστές υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ οι οποίοι κάνουν φτηνή αντιπολίτευση και δεν ισχύει η εικόνα  που δείχνουν τα διάφορα ρεπορτάζ για τον μισό παροπλισμένο στόλο της Ο.ΣΥ !

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Υπουργός είτε είναι παραπληροφορημένος, είτε εσκεμμένα λέει τα παραπάνω για δικούς του λόγους ... φυσικά και εκκρεμεί η ΣΣΕ η οποία δεν έχει υπογραφεί ακόμα και απ΄ότι φαίνεται η εξοικονόμηση που θέλει να κάνει ο Υπουργός είναι από το 15λεπτο υπερωρία που παίρνουν οι οδηγοί καθώς το ωράριο εργασία τους μετριέται την ώρα που το λεωφορείο βγαίνει από την πύλη έως την ώρα που μπαίνει ... μάλλον δεν τον έχουν ενημερώσει ότι το 15λεπτο είναι εκτός ωραρίου εργασίας και ότι ένα επαγγελματικό όχημα δεν περπατάει μόνο του για να το παραλάβει ο οδηγός έτοιμο στην πύλη του αμαξοστασίου όπου ξεκινάει το ωράριο μόνο των οδηγών, όπως και δεν φουλάρεται μόνο του και δεν τοποθετείται στην θέση του αυτόματα! 

Θα περιμένουμε το θαύμα έως το τέλος του καλοκαιριού να δούμε το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις μπάρες στα λεωφορεία !!!

Δείτε τι είπε ο Υπουργός στην ΕΡΤ πατήστε ΕΔΩ