Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Από τύχη γλίτωσε τα χειρότερα και χάρη στην εμπειρία του οδηγός αστικού λεωφορείου στο Μενίδι ... ( video )



... Μενίδι  06/04/2016 λεωφορειακή γραμμή Α10 !!!

<< Άγιο είχαμε και σήμερα >>  λέει ο οδηγός αστικού λεωφορείου Στέλιος Β. που εργαζόταν στην λεωφορειακή γραμμή Α10 του Ο.Α.Σ.Α  Σταθμός Λαρίσης - Αχαρναί.



Καθώς εκτελούσε το δρομολόγιο με κατεύθυνση προς Σταθμό Λαρίσης κατεβαίνοντας την οδό Αθηνών - συνέχεια της Λ. Δημοκρατίας, εντελώς ξαφνικά μία γυναίκα ( πιθανότατα χρήστης ναρκωτικών ) πετάγεται μπροστά στο λεωφορείο και όπως θα δείτε στο video στέκεται ακριβώς στην μέση της δεξιάς λωρίδας!

Χάρη  στην πολυετή εμπειρία του οδηγού, όπως και όλοι οι οδηγοί που διαθέτει η Ο.ΣΥ όπου έκανε τον απαραίτητο ελιγμό, αλλά και από τύχη καθώς δεν ερχότανε κανένα όχημα από την αντίθετη κατεύθυνση, δεν θρηνήσαμε θύματα!

Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινότανε, αν στο αντίθετο ρεύμα ερχόταν κάποιο μηχανάκι ή αυτοκίνητο όπου ο οδηγός θα έπρεπε να ακινητοποιήσει το λεωφορείο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπήρχε τραυματισμός εντός του λεωφορείου και αυτός που θα έφερε την ευθύνη είναι ο οδηγός!

Στο συγκεκριμένο σημείο πάρα πολλοί οδηγοί αναφέρουν ότι ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς χρήστες ναρκωτικών από το κέντρο της Αθήνας.

Καλά θα είναι η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της γιατί κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύματα και δεν φταίει σε τίποτα ο οικογενειάρχης οδηγός που εκτελεί δρομολόγιο να βγάλει το μεροκάματο να κλείσει το σπίτι του!

Βέβαια το συγκεκριμένο συμβάν δεν είναι το μοναδικό και δεν γίνεται μόνο από χρήστες, αλλά και από πολλούς άλλους επιβάτες, όπου όταν βλέπουν το λεωφορείο τρέχουν να το προλάβουν διασχίζοντας  τον δρόμο με κίνδυνο την ζωή τους ή προσπαθούν να βρουν κάποιον φιλότιμο οδηγό να επιβιβαστούν στο φανάρι ή όπου αλλού έχει σταματήσει το λεωφορείο  ...

Καθημερινά λοιπόν οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων της Ο.ΣΥ αντιμετωπίζουν τέτοια φαινόμενα αλλά και χειρότερα όπου καθιστά το επάγγελμά τους ένα από τα πιο επικίνδυνα ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ



citybusdrivers